Medical Costs

CO-forsikringspriser stiger – Sopris Solar

E-mail

Ved årets udgang blev The Sopris Solar kontaktet af en forsikringstalsmand fra ValuePenguin – et datterselskab af LendingTree – og underrettede den lokale avis om, at sygeforsikringspræmier i Colorado skulle stige med en større hastighed finish de fleste stater i 2023.

For at være præcis indikerede ValuePenguins rapport, at Colorado-raterne ville stige med et gennemsnit på 19,56%, lige efter Georgias stigning på 20,3%. Størstedelen af ​​de indsamlede knowledge til ValuePenguins rapporter kommer fra Heart of Medicare og Medicaid Providers. Ifølge sin hjemmeside blev “Gennemsnitlige omkostninger pr. stat beregnet ud fra sølvplaner for 40-årige.”

Sopris Solar henvendte sig til Valley Well being Alliance (VHA) for at få lokal indsigt. VHAs kommunikationsperson, Allyn Harvey, var hurtig til at påpege, “Vi har tilsyneladende [nogle af] de højeste præmiestigninger i landet, males som en stat samlet set forbliver Colorado beneath det nationale gennemsnit.”

Faktisk viste et diagram leveret sammen med ValuePenguins første e-mail, at Colorado er rangeret som den 36. “dyreste” stat for premiumomkostninger. Wyomings præmieomkostninger estimeres til at være de højeste.

Selvom der sandsynligvis var flere faktorer, der drev Colorados samlede satsstigning, antog han ifølge VHAs administrerende direktør Chris McDowell, at der var to væsentlige. Den første er inflation og den anden, en “utilsigtet konsekvens” af Colorados offentlige mulighed.

Hensigten bag Colorados offentlige mulighed er at kræve, at forsikringsselskaber – UnitedHealthcare, Rocky Mountain Well being Plans og Anthem, lokalt – giver planer med lavere præmier, endnu flere tilbud. “I det var der nogle omkostningsforskydninger, der fortsatte, så jeg tror, ​​at det også havde en indflydelse på det,” sagde McDowell.

Fra og med 2014 betjente VHA seks retailer lokale arbejdsgivere med selvfinansierede forsikringsordninger. Disse arbejdsgivere påtager sig risikoen for deres ansattes – og deres familiers – sundhedsomkostninger, som et forsikringsselskab ville, og fremmer en værdibaseret sundhedsmodel. Valley Well being Alliances medlemsorganisationer omfatter Aspen Snowboarding Co., Metropolis of Aspen, Pitkin County, Aspen Valley Hospital, Valley View Hospital og Grand River Well being Facilities. Mountain Household Well being Facilities, alle fem lokale handelskamre og regionale primærplejepraksis er også i VHA’s bestyrelse.

Værdibaseret sundhedspleje mindsker gebyret for servicemodellen og fokuserer på, at en affected person udvikler et forhold til sin primære plejer. Fordi people lægebesøg ofte er reaktionære, og de går direkte til en specialist eller skadestuen, og det ender med at koste betydeligt mere finish et besøg hos deres læge, ifølge McDowell. På sigt er det hensigten, at værdibaseret pleje skal sænke omkostningerne for forsikringsselskabet og den sikrede.

“Dette har vist sig at forbedre resultater og lavere omkostninger for patienter og betalere,” forklarede Harvey. “Fordelene ved dette arbejde strækker sig ud over VHA-medlemsorganisationerne til det større samfund.” Dette skyldes, at lavere medicinske omkostninger samlet set burde resultere i lavere forsikringssatser.

Ydermere, “At være uforsikret eller underforsikret, hvilket mange af os er, øger virkelig de samlede omkostninger ved pleje for alle,” tilføjede McDowell. “Der var to ting, ACA [Affordable Care Act] forsøgte at opnå. Den ene var at bygge en risikopulje, der er stor nok til at reducere de samlede omkostninger … og processen og resultatet af værdibaseret pleje.”

I de seneste år har VHA set et behov for at imødegå stigende sundhedsforsikringsomkostninger for personer mellem Aspen og Parachute, som køber deres egen sygeforsikring (8-10% af beboerne) såvel som for små virksomheder. De arbejdede med Rocky Mountain Well being Plans – et Grand Junction-baseret forsikringsselskab ejet af UnitedHealthcare – som efterfølgende begyndte at tilbyde individuelle planer for 2021 på Join for Well being Colorado-børsen. Derudover begyndte United at tilbyde dækning til virksomheder og nonprofitorganisationer med op til 99 ansatte.

“På den individuelle børs kom Rocky ind med meget konkurrencedygtige og endnu lavere præmier finish Anthem for forsikringsåret 2021. I 2022 sænkede Rocky sine præmier næsten over hele linjen og erobrede en betydelig andel af Aspen to Parachute-markedet,” fortsatte Harvey. “I år steg præmierne, males forbliver en del lavere finish landsgennemsnittet.”

Related Post