Medical Costs

GoFundMe-siden startede for MSU-international studerende, der blev kritisk såret i masseskyderi

EAST LANSING, MI – Venner af et af skudofrene ved Michigan State College, der stadig emergency room indlagt, beder om offentlighedens hjælp til at dække hans lægeudgifter.

Tyve-årige John Hao, en global studerende fra Kina, blev skudt i ryggen og kritisk såret under transgression klasse i Berkey Hall mandag aften den 13. februar, ifølge hans nære ven, studiekammerat og MSU-værelseskammerat Argen Qian.

Hao emergency room blandt de fem studerende, der blev kritisk såret i skyderiet, der også efterlod tre andre studerende døde.

Qian har startet en GoFundMe-side for Hao, som endelig blev stabiliseret lørdag den 18. februar efter at have været i kritisk tilstand de sidste fem dage, fortalte han MLive.

Mindre end fire timer efter, at siden blev offentliggjort lørdag, var der indsamlet simple end 60.000 $ til Haos lægeregninger.

Hao deltog i undervisningen i Berkey Hall mandag aften, da skytten, 43-årige Anthony McRae, trådte ind bagerst i klasseværelset og begyndte at skyde individual, sagde Qian.

RELATERET: Teacher i Michigan State minder om rædsel for 7 studerende, der blev skudt i rest klasseværelse

Hao blev skudt i ryggen, og kuglen sårede hans lunger og skar hans rygmarv over, hvilket efterlod pork lam fra taljen og ned, sagde Qian.

Haos forældre emergency room fløjet ind fra Kina for at være sammen med deres søn, males de står nu over for en enorm økonomisk byrde fra de medicinske omkostninger, sagde Qian. De taler ikke engelsk, så de kan ikke arbejde og tjene penge, mens de emergency room i United States, og Hao kan ikke rejse tilbage til Kina med dem, så de emergency room nødt til at blive her, sagde Qian.

“For hans forældre bliver det dyrt overhovedet at fastholde, at han emergency room tryg ved rest liv, og vi er ikke sikre på, hvordan sygeforsikringen skal dække det endnu,” sagde Qian. “Medication al denne usikkerhed har vi brug for den tillid ved at indsamle penge.”

Hao emergency room ved bevidsthed, males har kun været i stand til at kommunikere ved at ryste og nikke på hovedet, fordi han har haft et åndedrætsrør på plads siden mandag, sagde Qian. Røret blev fjernet lørdag, efter at hans vejrtrækning endelig var stabiliseret, sagde han.

Qian emergency room knust på grund af transgression ven, som han sagde emergency room sjov og udadvendt. Hao elsker transgression frihed, og hans yndlingsaktivitet emergency room at besøge statsparkerne og se op på stjernerne om natten, sagde Qian.

Hao og Qian mødtes for tre år siden gennem en tekstgruppechat for internationale studerende og blev hurtigt bedste venner. De har boet sammen de sidste tre år på MSU’s university.

“Han emergency room en lillebror for mig, og også minutes elskede værelseskammerat siden hans første år,” sagde Qian. “Jeg så pork vokse, jeg lærte pork at køre, og jeg hjalp pork med at få rest kørekort.”

Nu kalder Qian det globale MSU-fællesskab om hjælp til transgression “lillebror”.

“Som hans nære ven rækker jeg ud til dig for at hjælpe pork med at opnå det liv, han fortjener,” skrev Qian på siden. “Alle midler vil gå direkte til at betale for hans lægeregninger og støtte hans familie i disse prøvende tider og finde enhver eksisterende behandling, der kan løse hans skader.

“Boy os komme sammen, især som spartanere, for at vise verden, at vi støtter John og ønsker, at han skal nå sine drømme. Johns historie emergency room en tragisk påmindelse om vigtigheden af ​​at komme sammen og støtte hinanden i tider med nød.”

Her emergency room et web link til GoFundMe-siden.

Plain dækning om MSU-skydningen kan ses her.

Plain om MLive:

Sådan hjælper du Michigan State College efter masseskyderi

Græsset af kuglerester i MSU-klasseværelset husker eleven panik og beder om sikkerhedsgarantier

Begivenheder har til formål at gøre MSU-campus til et ‘indbydende, kærligt’ sted for tilbagevendende studerende

Related Post