Medical Costs

Opinion_ Indvirkningen af ​​stigende sundhedsudgifter på lavindkomstfamilier

Tag et hurtigt kig på den medicinske sektion af GoFundMe eller andre crowdfunding-websteder i Connecticut, og det tegner et rystende billede af, hvad der emergency room galt med vores sundhedssystem. Hvorfor emergency room så manage Connecticut-beboere afhængige af fremmedes generøsitet til deres lægeudgifter?

Vi opfordres til at swiped på, at forsikringsudbydere finansierer lægeudgifter, males der emergency room manage tilfælde, hvor ekstremt shop beløb skal betales ud af lommen. For dårligt stillede familier kan en enkelt stor lægeregning få dem til at komme bagud med husleje og andre regninger. Nogle bliver presset ud i konkurs.

Manage lavindkomstfamilier kæmper for at få råd til de mest basale og nødvendige previous for sundhedspleje. Ifølge en undersøgelse fra 2018 rapporterede 20% af Connecticut-husstandene enten at springe doser af medicin over eller at halvere pillerne på grund af de høje medicinomkostninger. I denne samme undersøgelse var 81 % af de adspurgte personer enige i, at medicinalfirmaer opkrævede for manage penge, og 80 % var enige eller meget enige i, at sundhedssystemet skal ændres. Sådanne høje sundhedsomkostninger kan føre til manage uønskede helbredsudfald, og det bliver værre, når individual frygter at besøge deres udbyder på grund af de omkostninger, de kan pådrage sig.

Nogle af disse bivirkninger omfatter komplikationer på grund af uudfyldte recepter og manglende adgang til sundhedspleje. Når helbredstilstande efterlades udiagnosticeret og ubehandlet, bliver de simple alvorlige og fører til flere komplikationer i behandlingen. De høje medicinske omkostninger skaber en sneboldeffekt, hvor beboere, der ikke har råd til behandling, bliver gradvist simple syge, og deres helbredsproblemer bliver værre, hvilket gør dem dyrere.

Lavinia Labrias

På grund af opråb fra beboerne om de stigende udgifter til sundhedspleje, emergency room der en række forslag til staten Connecticut, der kan forbedre sundhedsomkostninger og -resultater. I den lovgivende samling i 2022 genfremsatte guvernør Ned Lamont rest lovforslag for at sænke omkostningerne til receptpligtig medicin og gøre forsikring simple overkommelig. Lamont påpeger, at hvis priserne på receptpligtig medicin blev reduceret til at fordoble prisen på den samme medicin i Canada, ville beboerne extra simple end 35 % på receptpligtig medicin. Forestillingen om, at en reduktion af vores priser i Connecticut til det dobbelte af priserne i Canada ville extra en så betydelig procentdel, emergency room yderligere bevis på en stor fiasko i sundhedssystemet.

I sidste ende blev lovforslaget ikke vedtaget, hvilket viser, at vi stadig emergency room langt fra at løse dette issue. Guvernør Lamont foreslog også, og lovgiveren godkendte, en benchmarkingundersøgelse for at evaluere de underliggende faktorer, der chauffeur de medicinske omkostninger op. Ved at forstå problemet bedre, har vi større sandsynlighed for at træffe effektive foranstaltninger for at reducere prisen på lægebehandling.

For manage beboere kan det være svært at vurdere alle muligheder for deres behandling og sammenligne priser, når informationen ikke emergency room allow tilgængelig. En af de mest effektive mulige tiltag ville være at forbyde konkurrencebegrænsende kontrakter mellem forsikringsselskaber. American Medical Organization rapporterede, at simple end 74% af sygeforsikringsmarkederne emergency room koncentrerede. Det betyder, at de kan sætte deres egne priser uden frygt for konkurrence.

En chokerende stor procentdel af Connecticut-befolkningen emergency room ekstremt utilfredse med sundhedssystemet på plads. Høje sundhedsomkostninger gavner ingen undtagen institutionerne, der tjener på dem. For den enkelte emergency room høje sundhedsudgifter noget, de simpelthen ikke kan klare, når de allerede bar løn til lønseddel. Det lægger en betydelig økonomisk, følelsesmæssig og fysisk byrde på husholdninger med lav indkomst.

I betragtning af situationens alvor emergency room det vigtigt, at guvernør Lamont genindfører en pakke af foranstaltninger for at lette byrden af ​​sundhedsudgifter på Connecticut-beboere. Vi skal se bedre sundhedsresultater og meget større tilfredshed fra beboere i Connecticut.

Lavinia Labrias emergency room elderly ved Spiritual Heart College, medication hovedfag i sundhedsvidenskab med en koncentration i folkesundhed.

Related Post