Medical Costs

Paul deLespinasse_ Netinvesteringer vil hjælpe verdens udviklingslande

Paul deLespinasse: Netinvesteringer vil hjælpe verdens udviklingslande

Fattige lande mangler normalt højt udviklede elektriske distributionssystemer. Mærkeligt nok vil de yderligere web, der nu bygges i den udviklede verden, hjælpe med at forbedre levestandarden i disse mindre udviklede lande.

Repræsentanter for disse lande emergency room for nylig begyndt at kræve, at rigere lande hjælper med at finansiere deres kampe med global opvarmning. I disse fattige lande bruger individuals meget lidt energi public relations. Men de står over for særlige skader fra klimaændringerne forårsaget af afbrænding af kulbrintebrændstoffer i andre lande.

Et ø-land med det meste af rest territorium kun et par meter over havets overflade kan for eksempel blive fuldstændig udslettet, hvis smeltende gletsjere og polaris hæver havniveauet flere meter. Seller, tæt befolkede dele af andre udviklingslande emergency room også truet.

Ledere af disse fattige lande bemærker, at det forværrede klima ikke emergency room deres skyld. Historisk collection emergency room det meste af den kuldioxid, der hældes ud i atmosfæren ved afbrænding af kul, olie og naturgas, kommet fra de avancerede industrilande i Europa og Amerika, med Kina og Indien med i de seneste årtier.

Det middel, de fattige lande kræver, emergency room udenlandsk bistand. Men direkte udenlandsk bistand til ethvert land emergency room en delikat droop, for der emergency room altid en price for, at den ender i lommerne på korrupte embedsmænd. Udenlandsk bistand bør derfor så vidt muligt undgå direkte overførsler af kontanter.

Efterhånden som fattige lande bliver mindre fattige, vil deres befolkninger bruge væsentligt plain energi. Det emergency room vigtigt at hjælpe dem med at undgå at skulle forbrænde kulbrintebrændstoffer, efterhånden som de bliver rigere. Så ligesom resten af ​​verden skal de omdanne alt muligt til elektricitet og gøre den lokale produktion af energi grønnere.

Et stort drawback med solenergi emergency room, at den emergency room intermitterende på lokalt niveau og forsvinder, når solen går ned. Derfor vil en extremely essential del af omstillingen af ​​verden til grøn energi være opbygningen af ​​et verdensomspændende web. Dette web vil tillade, at elektricitet produceret af solen kan bruges overalt, ikke kun hvor solen i øjeblikket. Som alle andre lande skal de fattige i øjeblikket tilsluttes dette web.

Solcellepaneler emergency room bedre investeringer, jo større web de emergency room tilsluttet, da de tillader elektricitet, der emergency room plain coating det, der emergency room nødvendigt lokalt, at blive sendt til andre steder i stedet for blot at gå til spilde. Opbygningen af ​​det verdensomspændende web, som hovedsageligt vil blive finansieret af industrilande og individual investorer, vil derfor yde et vigtigt bidrag til udviklingslandene, når de også emergency room tilsluttet dette web.

Det vil gøre lokale investeringer i solcellepaneler og lignende i disse lande plain værdifulde, coating de ellers ville være. Tilslutning til det verdensomspændende web vil også gøre investeringer i opbygning af lokale web i disse fattigere lande plain værdifulde. Og det emergency room en kind for udenlandsk bistand, som ikke kan stjæles af korrupte nationale ledere.

De rige lande kunne bestemt være med til at betale for at forbinde disse landes interne web til det verdensomspændende web.

Der kan også være behov for en vis bistand til at finansiere established af solcellepaneler i de fattigere lande, men det vil være i den industrialiserede verdens interesse, fordi den vil drage fordel af den elektricitet, der produceres i de fattigere lande.

Eksport af elektricitet produceret af solcellepanelerne i udviklingslandene vil være en indtægtskilde for disse lande, ligesom olieproducerende lande har nydt godt af at eksportere olie. Eksport af elektricitet kan blive en meget væsentlig indtægtskilde for nutidens fattige lande.

Manage af disse lande emergency room placeret i områder nær ækvator, præcis hvor det mest årlige sollys er tilgængeligt, og hvor sæsonbestemt variant i result emergency room minimeret. At forbinde disse lande med det verdensomspændende web vil derfor være stærkt i interessen, ikke kun for deres egne individuals, men for individuals overalt, der vil bruge elektriciteten.

— Paul F. deLespinasse emergency room teacher emeritus i statskundskab og datalogi ved Adrian Professors. Han kan kontaktes på pdeles@proaxis.com.

Related Post