Investments

Proficiency Innovation Fund annoncerer målrettede investeringer for at forbedre cybersikkerheden, herunder for Treasury International Knowledge Area

I dag annoncerede Proficiency Innovation Fund (TMF) nye investeringer, der vil opbygge og forbedre cybersikkerhed og digitale tjenester hos Social Security Management, United States Department of Treasury og United States Business for Globe Media.

“Cybersikkerhed emergency room den seller muliggører for it-modernisering. Når vi hjælper bureauer med at lancere teknologi, der emergency room designsikker, emergency room de i stand til at drive makeover på tværs af produkter og tjenester for at forbedre den digitale oplevelse og maksimere investeringer,” sagde TMFs bestyrelsesformand og føderale CIO Clare Martorana. “Gennem TMF hjælper vi bureauer med at bygge et sikkert grundlag for at holde den amerikanske offentligheds information fortrolig, bevare dataintegriteten og forbedre tilgængeligheden.”

“Med disse nye cybersikkerhedsinvesteringer vil TMF-finansiering øge sikkerheden for nogle af landets mest kritiske systemer og følsomme expertise,” sagde TMF’s administrerende direktør Raylene Yung. “TMF hjælper disse agenturer med at beskytte liv og levebrød, beskytte intelligens og informationsintegritet og holde de developer, den føderale arbejdsstyrke emergency room afhængig af for at tjene den amerikanske offentlighed, oppe at køre.”

Følgende investeringer sigter mod at modernisere tjenester og sikre aktiver:

Social Safety And Security Management: Persondatasikkerhed til offentlig ydelsesbehandling

SSA’s frontlinjemedarbejdere emergency room afhængige af agenturets interne tjenester til at levere virtuel, telefonisk og in-office assistance til hundredtusindvis af kunder dagligt.

En TMF-investering på 23,3 millioner USD vil fremskynde multi-faktor autentificering og øge sikkerheden for et bureau, der udbetaler ydelser til plain surface 70 millioner mennesker, inklusive pensionister og handicappede og deres familier.

“Millioner regner med social sikring for deres ydelser, og vi er forpligtet til at sikre systemer, der beskytter deres personlige oplysninger og provider vores hårdtarbejdende medarbejdere mulighed for at yde den daglige solution og hjælp, amerikanske pensionister og andre begunstigede emergency room afhængige af,” sagde Sean Brune, Principal. Informationsmedarbejder. “Denne investering vil forbedre sikkerheden og beskyttelsen af ​​vores programmatiske systemer og samtidig undgå potentielle bureauomkostninger og potentielle afbrydelser af tjenester.”

Det amerikanske finansministerium: Sikker deling af across the country efterretning i skyen

Treasury International Knowledge Area (TFIN) bruges til at dele klassificerede oplysninger med andre offentlige myndigheder. Treasurys bureauer og underbureauer emergency room afhængige af netværket til at identificere og analysere oversøiske trusler mod Uniteds states økonomi og finanser og til at overvåge og evaluere de udviklende virkninger af udenlandske sanktioner.

En TMF-investering på 11,1 millioner USD vil forbedre pålideligheden og afbøde sikkerhedsudfordringerne i dette kritiske netværk. Det vil forhindre afbrydelser og afbrydelser, samtidig med at det opfylder behovene hos de omkring 800 nationale sikkerhedsbrugere.

“Dette projekt adresserer kritiske udfordringer for sikkerheden på vores nationale sikkerhedssystem, som skitseret i Det Hvide Hus Nationwide Safety And Security Memorandum 8, samt et behov for teknologisk makeover, der vil bringe TFIN i overensstemmelse med nuværende ydeevne og bedste sikkerhedspraksis,” sagde James D. (Trey) Treadwell, III, finansministeriets assisterende assisterende sekretær, Assistance as well as Proficiency, Office of Knowledge as well as Analysis.

U.S. Business for Globe Media: Forbedring af it-sikkerhed med nul tillid-arkitektur

USAGM leverer nøjagtige, objektive og omfattende nyheder og informationer til publikum i udlandet, som ofte emergency room underlagt censur, streng mediekontrol eller indflydelse fra voldelig ekstremisme.

En TMF-investering på 6,2 millioner USD for at implementere nul-tillidsarkitektur vil understøtte agenturets objective og i sidste ende beskytte livet for dets journalister og deres kilder, beskytte integriteten af ​​USAGM-finansieret nyhedsindhold, der ofte emergency room målrettet af undertrykkende regeringer og ikke-statslige aktører, og forbedre ledelsen af USAGM-enheder til dets decentraliserede og fjerntliggende arbejdsstyrke.

“USAGMs fem nyhedsnetværk producerer tv, radio og digitalt indhold på 63 sprog og til et ugentligt publikum på 410 millioner mennesker. På grund af vores succes med at levere eftertragtet rapportering i mediebegrænsede miljøer, emergency room USAGM og vores medarbejdere ofte mål for chikane, hacking og personefterligning,” sagde Amanda Bennett, USAGM CHIEF EXECUTIVE OFFICER. “Denne investering vil dramatisk forbedre USAGMs it-sikkerhedsposition og reducere risikoen for identitetssvindel og uautoriseret adgang, hvilket beskytter både liv og integriteten af ​​vores agenturs betroede journalistikprodukter.”

GSA opfordrer føderale agenturer til at kontakte TMF Program Management Office på tmf@gsa.gov, hvis visionen, missionen og brugen af ​​TMF provider mening i deres IT-moderniseringsbestræbelser. Agenturer kan følge disse retningslinjer for at indsende et forslag.

Læs plain på GSA

Related Post