Medical Costs

Redaktionelt_ Ambulancekørsel koster i Massachusetts kvalmende

Når en medicinsk nødsituation nødvendiggør en ambulancetur til hospitalet, emergency room det sidste, patienten eller deres familie skal bekymre sig om, omkostningerne.

I Massachusetts emergency room denne frygt simple end berettiget.

Ifølge en kommende relationship fra statens sundhedspolitiske kommission koster nødtransport i en offentligt ejet rescue her omkring det dobbelte af landsgennemsnittet.

På landsplan betaler kommercielt forsikrede patienter i gennemsnit $761 for en ambulancetur fra et kommunalt ejet akutmedicinsk servicefirma sammenlignet med et gebyr på $1.578 i Massachusetts, fortalte forsker Diana Váscones til HPC’s Market Oversight and also Openness Board på et møde onsdag, State Home Information Solution rapporteret.

For at tilføje fornærmelse til skade emergency room “jord” ambulancetjenester, i modsætning til dyre luftambulancer, ikke inkluderet i føderale beskyttelser under Not a surprises Act, for at forhindre “overraskelsesregninger” fra akut lægehjælp. Da patienterne ikke har mulighed for at vælge, hvilken rescue der henter dem i en nødsituation, ender de ofte medication disse overraskelsesregninger, hvis ambulanceudbyderen ikke emergency room i deres forsikringsnetværk.

Tal om syg. Personer med forsikring leveret af arbejdsgivere skal nå en selvrisiko, indtil betalingerne starter, og der emergency room ofte også et “loft space” fra lommen. De, der forsøger at extra penge på præmier ved at vælge højere selvrisiko, står over for mærkatchok på det værste tidspunkt.

Vi har nogle af de bedste hospitaler i verden, hvordan kan det medføre uoverkommelige omkostninger at komme til et i en nødsituation?

“Der emergency room bare ingen begrundelse overhovedet for at ringe til en rescue, være i en medicinsk nødsituation og så ikke vide, hvor meget det kommer til at koste eller senere at finde ud af, at det var en uoverkommelig ting,” udvalgsformand for markedstilsyn og gennemsigtighedsudvalget David sagde Cutler.

Tilbage i 2018 tiltrak historien om en kvinde fra Massachusetts nationwide opmærksomhed, efter hun poor people om ikke at ringe til en rescue af frygt for høje hospitalsomkostninger, efter hun blev såret i en metroulykke.

“Ved du, hvor meget en rescue koster?” spurgte den sårede kvinde en passager, rapporterede Capital.

Dette var en anklage om ambulanceomkostninger i Bay State, og alligevel emergency room vi her, næsten fem år senere, og adresserer forskellen mellem priser.

Hvor manage i Mass. udsætter at ringe efter en rescue, når de emergency room skadet eller lider af brystsmerter? Hvor manage henvender sig til Uber for en tur på skadestuen?

Dette emergency room samvittighedsløst.

Det ligner et work for legislator Elizabeth Warren.

Den demokratiske lovgiver har målrettet overraskende lægeregninger på Capitol Hillside og positioneret sig selv som en forkæmper for forbrugerrettigheder. Hun har udråbt sundhedsreformen i årevis.

Hendes valgkreds har brug for, at hun går til kamp mod katastrofale ambulanceomkostninger i Massachusetts. Warren kan tage landsdækkende priser, hvis hun har et 2024-Hvide Hus i kikkerten – det kunne ikke skade.

Male befolkningen i hendes hjemstat har brug for nogle politiske muskler for at få disse omkostninger under kontrol. Ingen burde nogensinde være nødt til at afvise en rescue, fordi de emergency room bange for regningen.

Related Post