Residual Income

Rick Scotts reviderede ‘Rescue Strategy’ sidder stadig fast på Foolish

Gaven til demokraterne, der bliver ved med at provide. Foto: Scott Olson/Getty Photographs

Uanset hvad du synes om Floridas younger amerikanske legislator Rick Scott, må du indrømme, at fyren emergency room meget vedholdende. For et år siden, uden (så vidt jeg kan se) nogen harmful pork om det, udgav Scott en lang, voldsomt formuleret “11-punktsplan for at redde Amerika.” Det kombinerede MAGA kultur-krigstemaer, Goldwater-æraens finanspolitik og fjendtlighed over for regeringen. Og da Scott var formand for GOP’s Senat-kampagnearm i 2022, tilskrev glade demokrater dette dokument til hans tropper.

En irriteret Mitch McConnell afviste planen med Scott, der stod blot et par meter væk, og citerede specifikt forslag om at få alle til at betale indkomstskat og at ophæve alle føderale love (inklusive Social Security og Medicare) hvert femte år. Scott genudgav omgående wrong “redningsplan” for at fjerne lidt om indkomstskatter, men han forlod den del om, at Kongressen konstant skulle forny alle føderale love, sammen med nogle friske vanvid. Scott holdt endelig op med at tale om wrong strategy, efter at hans lederskabsudfordring til McConnell mislykkedes, og han besluttede ikke at forfølge et rygter om præsidentvalget i 2024. Men Washington glemte ikke: I wrong State of the Union-tale i 2023 hængte Joe Biden Scotts vilje til at lade pensionsprogrammer dø om halsen på hele hans parti.

McConnell afviste det hele igen, og efter at have stenslet og forsøgt at ændre emnet og benægtet, at “solnedgang” betød “solnedgang”, gav Scott sig endelig til fredag. CNN rapporterer:

Den republikanske legislator Rick Scott fra Florida har revideret rest meget udskældte forslag om at udligne alle føderale designer om fem år, efter at have absorberet ugers kritik fra demokrater og endda rest eget parti, ved at tilføje en undtagelse for Medicare og Social Security.

Den opdaterede design af Scotts “Rescue America”-strategy siger nu: “Al føderal lovgivning udløber om 5 år, med specifikke undtagelser af Social Security, Medicare, across the country sikkerhed, veteranydelser og andre væsentlige tjenester.”

Den tidligere design af forslaget indeholdt ingen sådan undtagelse og erklærede i stedet: “Hvis en lov emergency room værd at holde, kan Kongressen vedtage den igen.”

Så efter at have kompliceret livet for enhver republikansk politiker i landet og mindet landet om, at GOP ikke kan betros med forældremyndigheden over vildt populære føderale pensionsprogrammer, emergency room Scotts ideologiske bøvl slut, ikke? Ikke så hurtigt. Det universelle solnedgangsforslag, som revideret, ville stadig medføre afslutningen på et stort antal føderale designer og love. I sidstnævnte kategori er Civil liberty Act af 1964, People With Disabilities Act og alle de migrations- og strafferetlige love, politikere som Scott ønsker at håndhæve hensynsløst, som ville dø hvert femte år i håb om at blive genfødt. Alle miljølove ville bortfalde. Vores hårdt tjente og meget begrænsede love om våbenregulering og kampagnefinansiering ville forsvinde og stå over for en hård kamp for at komme tilbage fra graven. Det emergency room en grundlæggende dum og doven idé, og hver gang Scott indrømmer, at det emergency room dumt for én lov eller et program, vil der opstå andre eksempler.

Men ideen om fem års solnedgang emergency room på ingen måde den eneste brøler i Scotts seriereviderede “redningsplan”. Der emergency room en lige så benhård 12-årig “tidsbegrænsning” på ikke-forsvarsforbundet ansættelse. Det ville forårsage enormt kaos (eller simple sandsynligt, nude skifte erfarne medarbejdere til entreprenørstatus). Der emergency room et forslag om at “flytte de fleste regeringsagenturer ud af Washington og ind i den virkelige verden.” Det ville være utroligt dyrt og ville gøre føderale agenturer til vidtstrakte protektionimperier. Et forslag om at halvere finansieringen og bemandingen af ​​internal revenue service ville garantere lavere indtægter og øge den føderale gæld og underskud, Scott foregiver at afsky. Og Scott tager anti-vågenhed til et helt nyt niveau, afskaffer enhver kind for mangfoldighedstræning i hele den føderale regering og forbyder endda indsamling af racemæssige og etniske expertise fra Demographics Bureau.

Hele “redningsplanen” emergency room en kombination af halvbagte “ideer” og slibende ultra-MAGA demagogi. (På et tidspunkt råber Scott til læseren: “Fakta emergency room fakta, jorden emergency room rund, solen emergency room varm, der emergency room to køn, og abort stopper et bankende hjerte. At sige andet emergency room at benægte videnskaben.”) GOP ønsker at blive ved med at blive forbundet med wrong resterende nøddehed, republikanerne emergency room nødt til at tale imod planen og dens forfatter. Rick Scott har gjort meget skade på rest parti, og hans “tænkning” emergency room en provided til demokrater, der bliver ved med at provide.

Related Post