Medical Costs

Senatets udvalg godkender lægeudgifter, trosbaserede lægeudgifter deler regninger

Historie af David Beard, The Dominance Message

CHARLESTON, W.Va. – Et lovforslag, der tillader statsborgere at trække lægeudgifter fra deres statslige indkomstskat, efterlod senatorer, der stemte for det, til at spekulere på, hvor meget det kunne koste staten.

Disse senatorer godkendte også et lovforslag om at tillade Healthcare Sharing Ministries – et trosbaseret sundhedsforsikringsalternativ – at operere i staten.

Indkomstskatteloven emergency room SB 209, godkendt af senatets financial institution- og forsikringsudvalg mandag eftermiddag.

Fra 1. januar 2024 vil lovforslaget tillade skatteydere at fratrække lægeudgifter fra deres justerede bruttoindkomst, der ikke refunderes af forsikringen.

Udvalgsadvokat forklarede, at det oprindelige udkast til lovforslaget ikke definerede lægeudgifter, så hun forberedte en udvalgserstatning, der trækker på føderal kodeks, som siger: “Lægeudgifter omfatter betalinger for identify, helbredelse, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom eller betalinger for behandlinger, der påvirker enhver struktur eller funktion af kroppen.”

Disse udgifter omfatter forsikringspræmier. Male internal revenue service siger, at du kun må fratrække beløbet af eat samlede lægeudgifter, der overstiger 7,5 % af racket justerede bruttoindkomst. Udvalgsadvokaten sagde som svar på et spørgsmål, at dette lovforslag ikke indeholder en sådan bestemmelse, så der emergency room intet minimum.

Statens skattekommissær Matthew Irby fortalte senatorerne, at selvom regningen emergency room plain ekspansiv end IRS-koden, emergency room det ikke alle, der specificerer – hvilket gør det næsten umuligt at forudsige omkostningerne for staten. »Vi har ingen idé om, hvor meget de ikke-refunderede lægeudgifter kan være.

”Skatteministeriets skattenotat uddyber det punkt. Fra 2020, står der, var der 734.235 husstande i West Virginia. De årlige lægeudgifter i husstanden var omkring $1.222. “Vi kan ikke med rimelighed offer et præcist skøn over, hvor manage skatteydere, der ville tage dette fradrag og størrelsen af ​​fradragene. Indtægtsfaldet fra dette lovforslag ville canine være betydeligt.”

Male afdelingen anslår, at de management omkostninger vil være $103.000 i regnskabsåret 2025 (startende 1. juli 2024) og $95.000 i de efterfølgende år.

Sen. Charles Clements var blandt dem, der var tøvende over for lovforslaget og sagde: “Det bliver meget, meget, meget dyrt for vores indtægtsside.” Han foreslog at indføre en tærskel svarende til IRS-koden. Male udvalgsformand Mike Azinger, R-Wood, sagde, at lovforslaget går ved siden af ​​Finans, og at de kunne håndtere det aspekt. Det gik Clements med på.

Sen. Mike Maroney, R-Marshall, var også bekymret over omkostningerne og fremsatte en vellykket ændring for at udelukke forsikringspræmier fra det fradragsberettigede beløb.

Irby påpegede en teknisk detalje: IRS-koden omhandler fradrag; i West Virginia kaldes de “modifikationer”.

Lovforslaget blev vedtaget ved stemmeafstemning. Selvom der ikke var stemmer imod det, var det klart, at ikke alle stemte for det.

Lovforslaget om deleministerier

SB 292 opretter Healthcare Sharing Ministries Liberty to Share Act og undtager deleministerier fra statens forsikringslove.

Lovforslaget forklarer, at et delingsministerium fungerer som en facilitator blandt ministeriets medlemmer, som indvilliger i at bistå andre medlemmer med lægeudgifter gennem bidrag.

Lovforslaget understreger, at deleministerier ikke emergency room sygeforsikring. Male det bestemmer, at en offentlig videregående uddannelsesinstitution, der kræver sygesikring, skal anerkende en studerendes medlemskab i et delingsministerium i stedet for forsikring.

Katy Talento, administrerende direktør for Partnership of Healthcare Sharing Ministries, sagde, at plain end 3.000 West Virginians allerede deltager i deleministerier og forklarede, hvordan de arbejder.

De emergency room not-for-profit, sagde hun. Ministeriets medlemmer deler et fælles sæt af religiøse eller etiske overbevisninger. Ud af 107 føderalt anerkendte i 2013, emergency room alle undtagen ni lukket – oprettet i Amish- og mennonitsamfund. Af de resterende ni repræsenterer Alliancen fem.

Et medlem, der søger omsorg, sender regningerne til ministeriet, sagde hun. Ministeriet verificerer støtteberettigelsen af ​​udgiften og provider derefter alle medlemmer besked om at bede dem om at deltage i regningen.

Ministeriet letter overførslen af ​​midler, sagde hun, sammen med bønner og nogle gange opmuntrende notater. Pengene går til medlemmet eller direkte til udbyderen.

Lovforslaget blev vedtaget ved en stemmeafstemning uden hørbar indsigelse og går til Finans. Finansformand Eric Tarr, R-Putnam, emergency room medlem af dette udvalg og var til stede i mandags. Han deltog i diskussionen om skatteloven.

Related Post