Medical Costs

Truckers vs. retssagsadvokater_ Et sammenstød, der skal løses _ Point of view

Truckers vs. retssagsadvokater: Et sammenstød, der skal løses | Mening

En lastbil og en drøm. For et bedre liv, at bygge noget ud af ingenting – og hjælpe andre med at rejse sig.

I plain end 90 år har “én lastbil” været modellen for lastbilindustrien, der støt vokser og bygger fremtiden for Florida. Nogle emergency room nu fjerde generations familier, der beskæftiger hundredvis af mennesker. Nogle emergency room Ton of money 500-virksomheder. Guys de fleste emergency room stadig små virksomheder. Forskning viser, at 97 % af vognmændene har 20 lastbiler eller derunder; 90 % med seks lastbiler eller derunder.

The American Desire kører på 18 hjul.

Iværksætterånden kan findes på vores veje, dag-til-dag-ind. Mænd og kvinder, der hver dag stolt træder ind i førerhuset for at levere det, du har brug for. De sidste på vejen og først tilbage i en nødsituation: at tænde lyset igen, levere crazy og vand og endda bygge broer. De findes i deres lokalsamfund, træner t-boldhold, deltager i skolespil og til gudstjenester om søndagen. Professionelle lastbilchauffører ønsker at udføre deres arbejde godt og komme sikkert hjem til deres familier.

Nogle gange går det galt på vejen. Selvom lastbilindustrien bruger mindst 9,5 milliarder bucks på sikkerhed om året, sker der ulykker. Og nogle gange emergency room det vores skyld. Når det sker, emergency room lastbilkørsel forpligtet til at rette op på tingene og gøre individual hele igen.

Guy det, der engang var et afbalanceret retssystem, emergency room blevet et fødested for skruppelløse personskadeadvokater. Florida emergency room den værste stat i nationen for nukleare domme, hvor skadeserstatningerne overstiger 10 millioner bucks – hovedsagelig på grund af retssagsadvokaterne, der forgriber sig på lastbilindustrien. I det seneste årti emergency room dommene i lastbilkørsel steget med 335 %, hvor den gennemsnitlige størrelse af dommene emergency room steget fra $2,31 millioner til $22,3 millioner. Mindre hændelser (fenderbenders) fører til afregninger, der emergency room fem gange større end reelle medicinske omkostninger, uanset fejl.

Den juridiske proces i Florida emergency room blevet så brudt, at den i sidste ende gør en bjørnetjeneste for de mennesker, der fortjener at blive kompenseret – som bliver til sideskade.

Heldigvis har vores statistics keep ledere, guvernør Ron DeSantis, Senatspræsident Kathleen Passidomo, og Repræsentanternes Hus, Paul Renner, netop annonceret planer om omfattende erstatningsreform på denne lovgivende samling, som vil tøjle useriøse retssager, standse retssagsadvokaters rovdriftspraksis og beskytte små virksomheder fra ublu skader, når de har very little skyld.

Under det nuværende system i Florida fortsætter retssager mod lastbilchauffører og virksomheder, selv når de kun anses for at være 1 % skyld. Der indgives uhyrlige forslag til forlig. Medicinske skader emergency room drevet op af indhyllende beviser med fantomregning.

Alt, hvad du ejer, bærer, rører ved og forbruger, bliver bragt til dig af en lastbil. Når vognmandsfirmaer sidder quickly over for useriøse retssager; fanget i evige bosættelsesmøller; betale enormt oppustede lægeregninger eller overdrevne domme, de omkostninger ruller videre til dig.

Retssagsmisbrug sætter små lastbilfirmaer ude af drift. Retssagsmisbrug reducerer nyansættelser og køb af nye lastbiler. Misbrug af retssager bremser handelen i staten – og hæmmer vores evne til at sætte mænd og kvinder på vej med livreddende medicin, nødforsyninger og brændstof, når katastrofen rammer vores stat.

Tort-systemet kører, som guy siger, over en klippe i Florida. Guy vores guvernør og lovgivende ledere træder ind og tager skridt til at genoprette balancen. Ved at gøre det emergency room de medication til at sikre Florida-virksomheder kan fortsætte med at fungere, beskytte Florida-familier, reducere omkostninger for både virksomheder og forbrugere og sikre, at alle får en retfærdig dag i retten.

Alix Miller emergency room præsident og administrerende direktør for Florida Trucking Organization.

DELTAG I SAMTALEN

Send out breve til redaktøren (op til 200 ord) eller Your Turn-kolonner (ca. 500 ord) til letters@tallahassee.com. Inkluder venligst hullabaloo adresse kun til verifikationsformål, og hvis du sender en Hubbub tur, skal du også inkludere et billede og 1-2 linjers biografi af dig selv. Du kan også indsende anonyme Zing!s på Tallahassee.com/Zing. Indsendelser offentliggøres på basis af ledig plads. Alle indlæg kan redigeres for indhold, klarhed og længde og kan også udgives af enhver del af United States TODAY NETWORK.

Related Post