Medical Costs

Udgifter til sundhedspleje stiger. Her emergency room, hvordan du håndterer dem

Manage eller alle produkterne her emergency room fra vores partnere, der kompenserer os. Det emergency room sådan, vi tjener penge. Male vores redaktionelle integritet sikrer, at vores eksperters meninger ikke påvirkes af kompensation. Vilkår kan gælde for tilbud anført på denne side.

Selv forbrugere med sygeforsikring bruger en mindre formue på lægebehandling.

Nøglepunkter I disse usikre økonomiske tider søger arbejdsgivere i stigende graduate efter måder at extra penge på.

At tvinge arbejdere til at betale simple for sundhedspleje emergency room en mulighed, som virksomheder overvejer lige nu.

Overvej at åbne en HSA eller FSA, hvis du ønsker at dække flere af eat egne sundhedsudgifter, da de emergency room skattefrie måder at extra på. Tjek vores valg af Bedste Money Back Card fra 2022

Arbejdstagere, der emergency room selvstændige, eller som ikke har adgang til en sygesikringsplan gennem en arbejdsgiver, finder ofte ud af, at de betaler en mindre formue for at få dækning på plads. Og når vi medregner omkostningerne til ikke kun sygeforsikringspræmier, guys også selvbetalinger, coinsurance og selvrisiko, kan tingene virkelig gå ud af hånden.

Male det emergency room ikke kun dem, der køber deres egen sygeforsikring, der står over for højere omkostninger i disse dage. Arbejdere, der får forsikring gennem deres work, kan snart se deres egne omkostninger stige i vejret.

Arbejdsgivere forsøger at extra penge – på bekostning af medarbejderne

I flere måneder i træk har finansielle eksperter advaret om en potentiel economic crisis. Og det har manage virksomheder forskrækket.

Som sådan forsøger manage at finde måder at reducere deres omkostninger på. Og at skære ned på sundhedsmæssige fordele eller overvælte højere omkostninger på medarbejderne emergency room en løsning, manage arbejdsgivere kigger på.

En nylig McKinsey & Company-rapport viste, at 49 % af arbejdsgiverne overvejer at øge medarbejdernes andel af præmieomkostningerne, males 47 % overvejer at skifte til sygeforsikringsordninger med høj fradragsberettigelse. Og 44 % ser på at øge medarbejdernes andel af deres egne omkostninger.

Alt i alt emergency room det ikke en god nyhed for medarbejderne, da manage menneskers lønsedler ikke går så langt nu på grund af det slag, inflationen har givet. Male det betyder ikke, at alt emergency room tabt. Og arbejdstagere har stadig muligheder for at klare en stigning i deres egne sundhedsudgifter.

De rigtige spareplaner kan gøre en forskel

Det emergency room tydeligvis ikke en god ting, at virksomheder søger at sænke deres egne udgifter ved at få arbejdere til at betale simple for sundhedspleje. Male den gode nyhed emergency room, at den rigtige skattefordelte opsparing kan gøre disse udgifter simple overskuelige.

De, der emergency room tilmeldt en sygeforsikringsplan med høj fradragsberettigelse, kan se på at åbne en sundhedsopsparingskonto eller HSA. HSA’er provider mulighed for skattefrie bidrag, og alle midler, der ikke emergency room nødvendige med det samme, kan investeres og dyrkes på en skattefri måde, svarende til en Roth individual retirement account. And also, HSA-tilbagetrækninger beskattes ikke, så længe de bruges til at dække kvalificerede sundhedsudgifter.

HSA-midler kan også fremføres på ubestemt tid, så opsparere behøver ikke at stresse med at bruge resterende penge på deres konti. Nu kan det samme ikke siges om fleksible forbrugskonti eller FSA’er. Disse planer kræver, at opsparere bruger deres midler årligt eller risikerer at miste dem.

Finanstilsynet har heller ikke en investeringsmulighed. Midler, der forbliver uudnyttede, kan ikke vokse. Male for arbejdere, hvis sundhedsplaner ikke emergency room HSA-kompatible, emergency room FSA’emergency room en god mulighed, fordi de tillader skattefrie bidrag.

Det er uheldigt, at arbejdsgivere søger at skære ned på deres egne omkostninger på en måde, der skader arbejderne økonomisk. Male ved at drage fordel af de rigtige medicinske opsparingsplaner kan det gøre højere udgifter til sundhedsydelser nemmere at administrere.

Lige så vigtigt kan finansiering af en HSA eller FSA betyde, at guy undgår et circumstance, hvor sundhedsudgifter fører til kreditkortgæld. Og også, dem med penge i en HSA eller FSA kan være mindre tilbøjelige til at springe ud på lægeaftaler og extra på sundhedsudgifter, hvilket betyder, at de ikke vil sætte deres velvære i price.

Related Post