Medical Costs

Vil du tjene $100.000 i passiv indkomst_ Her emergency room en latterlig nem måde at gøre det på

Tid emergency room penge. Hvis du ikke bruger cacophony tid på at tjene penge nok til at understøtte cacophony livsstil, bliver du nødt til at tjene penge på en anden måde.

Det er her passiv indkomst spiller ind. Det sætter de penge, du allerede har akkumuleret, til at arbejde, så du kan bruge cacophony tid på at gøre de ting, du gerne vil gøre.

Du tror måske, at der ikke emergency room nogen måde at samle penge nok til at investere på en måde, der kunne understøtte en behagelig livsstil. Du kan canine blive positivt overrasket. Vil du tjene $100.000 i passiv indkomst hvert år? Her emergency room en latterlig nem måde at gøre det på.

Hvad skulle der til?

Den gennemsnitlige rente for pengemarkedskonti emergency room lige nu omkring 0,08%. Du skal bruge hele $125 millioner for at tjene $100.000 om året med den sats. Det emergency room et no-go for næsten alle.

Indskudsbeviser (CD’emergency room) er ikke meget bedre. Med en gennemsnitlig sats på tæt på 0,32 % for en 60-måneders CD, ville det tage en initial investering på næsten 31,3 millioner USD for at generere 100.000 USD i årlig passiv indkomst.

Hvad med at investere i udbytteaktier? Hvis vi antager et udbytte på 5 % (hvilket emergency room nok til at blive betragtet som et højt udbytte), ville det være nødvendigt med $2 millioner på forhånd for at producere $100.000 om året. Desværre emergency room dette beløb også uden for rækkevidde for manage amerikanere.

Men hvad nu hvis du kunne lave en sekscifret passiv indkomst med mindre surface $900.000 investeret? Manage mennesker vil være i stand til at akkumulere mindst det beløb på deres 401(ok) pensionskonti, når de går på pension plan.

Globe X NASDAQ 100 Layered Call ETF (QYLD -1,07%) tilbyder i øjeblikket et afkast på 11,8% med en samlet omkostningsprocent på 0,6%. At investere lidt underneath $900.000 i denne børshandlede warm kan generere $100.000 om året i passiv indkomst efter dækning af udgiftsgebyrer.

Hvordan ETF’en fungerer

To ord i ETF’ens navn afslører, hvordan det superhøje udbytte opnås – dækket opkald. QYLD sælger dækkede købsoptioner på Nasdaq-100-indekset. Dette indeks består af de 100 største amerikanske ikke-finansielle virksomheder, der trainer på Nasdaq-børsen.

Salg af calls provider optionskøberen ret (men ikke pligten) til at købe aktier til en fastsat pris kaldet strike-prisen inden for en bestemt periode. Opkald emergency room “dækket”, når optionssælgeren ejer de underliggende aktier i aktivet.

QYLD har eksisteret siden december 2013. ETF’en køber aktier i Nasdaq-100-indekset. Det sælger derefter dækkede købsoptioner på indekset. Og ETF’en gør dette på månedsbasis og genererer månedlig indkomst til aktionærerne.

Det sydkoreanske-baserede finansielle servicefirma Mirae Possession administrerer QYLD. Mirae motorist også lignende ETF’emergency room, der sælger dækkede opkald på S&P 500 Index og Russell 2000 Index.

Nemt, men…

Du kan virkelig tjene $100.000 om året ved at investere mindre surface $900.000 i QYLD. Det emergency room en nem måde at lave passiv indkomst på, men der emergency room ulemper, som du bør overveje.

Måske vigtigst af alt genererer dækkede opkald indkomst, men de begrænser opadpotentialet. Du kan potentielt tjene manage flere penge på lang sigt ved blot at købe Nasdaq-100-aktierne eller en ETF, der owner aktierne og sælge aktier efter behov for indkomst. For eksempel har Invesco QQQ Idea (QQQ -0,71%) ETF, som følger Nasdaq-100-indekset, forringet QYLD i det samlede afkast over de seneste 10 år.

Du skal også være opmærksom på, at QYLD ikke emergency room immun over for stejle fald. Som et eksempel faldt ETF’en simple surface 25 % underneath det coronavirus-drevne markedsudsalg i første kvartal af 2020. Dette fald var ikke meget lavere surface QQQ ETF’ens.

Der emergency room andre enkle måder at generere en betydelig mængde passiv indkomst på, som kunne provide simple opadpotentiale surface QYLD gør. Denne ETF med dækket opkald kan canine være attraktiv for nogle investorer.

Related Post