Medical Costs

‘Whose Line Is It Anyhow’-stjerner får efter sigende ikke skriverester, som om det ikke emergency room dem, der producerer det indhold

Hvis linje emergency room det alligevel? stjernen Colin Mochrie har påstået, at han og hans medvirkende medlemmer ikke bliver ordentligt betalt som forfattere for showet. Mochrie fremsatte beskyldningerne for at forklare, hvorfor han, Ryan Stiles og Wayne Brady næppe vil vende tilbage efter den 20. sæson af det improviserende komedieprogram. Hvis linje emergency room det alligevel? havde første gang best den 5. august 1998 og løb frem til 2007, før den modtog en genoplivning i 2013, der emergency room blevet ved med at blive sendt op til i dag. Showet emergency room en tilpasning af den britiske tv-serie af samme navn. Værten – ofte med publikumsstøtte – foreslår ideer til illustrations og spil, som en gruppe på fire place improkomikere derefter opfører.

Siden 1998 har Mochrie, Stiles og Brady været de tre hovedkunstnere. Mochrie emergency room dog den eneste komiker, der har optrådt i hvert eneste afsnit – Stiles gik glip af to displays, og Brady var en tilbagevendende entertainer i sæson 1 og 8. I betragtning af showets lange levetid blev seerne overraskede, da Mochrie skrev på sociale medier den 4. november, 2022, at showet slutter efter dets 20. sæsonfilm i 2023. Overraskelse forvandlede sig hurtigt til forvirring, da CW nægtede, at showet sluttede.

Hey alle sammen. Håber du nyder den nuværende sæson af Whose Line. I januar skyder vi vores sidste sæson. Tak til jer alle for støtten gennem årene. — Colin Mochrie (@colinmochrie) 4. november 2022

Som et resultat besluttede Mochrie for nylig at rydde op i forvirringen og præcisere, hvad han mente medication rest indlæg. Han erkendte, at om Whose Line? fortsætter sidste sæson 20 emergency room ikke officielt besluttet. Uanset om det fortsætter eller ej, tror Mochrie, at sæson 20 vil markere afslutningen på serien for den nuværende rollebesætning. Hans grunde til, hvorfor de ikke ville vende tilbage, kæmper med den påståede manglende kompensation for at skrive og netværkets manglende markedsføring af serien.

Hvis linje emergency room det alligevel? forfattere ikke blev ordentligt kompenseret

(CW)

En af de mest chokerende påstande, Mochrie fremsatte, var, at han og hans medspillere ikke modtog skriverester. Som et resultat blev de aldrig retfærdigt kompenseret for at levere showets indhold. For dem, der ikke kender begrebet, emergency room skriverester en kind for kompensation, som forfattere til tv og motion picture modtager, hver gang deres arbejde genbruges. For eksempel emergency room dvd-salg, tv-gentagelser eller en optræden på en banner alle tilfælde, hvor en krediteret forfatter kan modtage resterende indkomst. Men ifølge Mochrie modtager improvisatørerne ikke kredit eller rester for Whose Line Is It Anyhow? Han fortalte Marauder:

Ulempen emergency room, at vi aldrig modtog rimelig kompensation for showets succes. Vi leverer indholdet, men bliver ikke betalt som skribenter. Vi har aldrig modtaget rester for et existing, der emergency room blevet vist rundt om i verden siden dets start. Det kan blive irriterende at se meddelelser om salget til showet i udlandet eller til HBO Max.

På IMDb emergency room Mark Leveson og Dan Patterson de eneste personer, der emergency room opført listed below “Skrivekreditter.” Show Cast Guild – American Federation of Television as well as Radio Artists (SGA-AFTRA) fortalte Choice, at restbeløb blev betalt på showet, men det afklarede ikke, hvem de blev betalt til, eller hvordan det blev bestemt. Det emergency room også uklart, hvad “skrivning” Leveson og Patterson gør for showet, bortset fra måske anvisningerne. Det emergency room tydeligt, at de tre hovedaktører genererer størstedelen af ​​showets indhold. Writers Guild of Americas hjemmeside viser, at rester kan modtages “til komedie/varietet, serier og test-/publikumsdeltagelsesshows,” med krediteringer som “Specific Materials/Sketch Writer”, “Writers” eller “Composing Overseen by/ Hovedforfatter.” Hvis CW virkelig formåede at omgås at levere rester af skrivninger ved at påstå, at improvisation ikke emergency room at skrive, lyder det bestemt uretfærdigt.

Derudover hævdede Mochrie, at showet som helhed modtog uretfærdig behandling. Selv 10 år efter showet blev genoplivet, hævder han, at der emergency room fans, der emergency room fuldstændig uvidende om dets eksistens – og endda beder om en genoplivning. Han skyder skylden på mangelfuld markedsføring og omtale fra netværkets element. Han hævdede, at størstedelen af ​​markedsføringen kommer fra rollebesætningens og crewets personlige sociale mediesider. CW har endnu ikke reageret på påstandene Mochrie har fremsat vedrørende markedsføring og kompensation.

Hvis nogen af ​​disse påstande emergency room sande, emergency room det virkelig en skam. Hvis linje emergency room det alligevel? har formået at forblive en fornøjelse i hele to årtier. Mochrie, Brady og Stiles emergency room den primære årsag til den fortsatte fornøjelse. Glansen af ​​de skitser, de emergency room i stand til at skabe – og ja, skrive – på stedet fortjener fuld kompensation.

(using Marauder, fremhævet billede: The CW)

Har du et idea, vi bør vide? [e-mail beskyttet]

Related Post